Свобода в релігії (церкві): релігієзнавчі виміри. - Бабій, М.Ю. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2010)
Стаття М.Бабія «Свобода в релігії (церкві): релігієзнавчий вибір» присвячена важливій, однак недостатньо дослідженій в теоретичному й практичному сенсі проблемі свободі в релігії (церкві), аспектам її вияву, співвідносності зі свободою совісті, свободою релігії. Ключові слова: свобода, свобода совісті, свобода віросповідання, свобода в релігії, вільнодумство, свобода слова, релігійна організація, суверенітет особистості.