Накопление основного капитала на этапах трансформации экономики - Левина, Е.В.; Михальская, Л.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Досліджено сутність, стан і тенденції нагромадження основного капіталу на етапах трансформації економіки. Надано оцінку ефективності основного капіталу за формами власності, розглянуто напрями активізації нагромадження. ----------