Методи і засоби боротьби з релігійними громадами протестантів у 50-60-х роках ХХ століття в Україні. - Ніколаєнко, В.О. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2010)
Стаття В.О. Ніколаєнка «Методи і засоби боротьби з релігійними громадами протестантів у 50 – 60-і рр. ХХ ст. в Україні» присвячена аналізу методів і засобів боротьби влади з протестантськими громадами, досліджується робота комісій сприяння виконанню законодавства про культи. Ключові слова: протестантські громади, комісії сприяння, держава, церква, антирелігійна кампанія.