Человеческий капитал предприятия и стратегия его развития - Антонюк, В.П.; Лащенко, И.Н.; Скаженик, Ю.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Розглянуто проблеми розвитку людського капіталу підприємства. Викладено теоретичні підходи до формування стратегії розвитку людського капіталу, основну увагу сконцентровано на забезпеченні професійної підготовки і перепідготовки, створенні організації, що навчається. ----------