Допомога держави церквам і релігійним організаціям у налагодженні ділових контактів з міжнародними релігійними інституціями - Цендра, Н.М. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2010)
Надія Цендра. Допомога держави церквам і релігійним організаціям у налагодженні ділових контактів з міжнародними релігійними інституціями. Стаття присвячена проблемам державно-церковних відносин в першій пол. 1990-х рр., які є визначальними у формуванні громадянського миру, благополуччя та конфесійної толерантності в Україні. З’ясовано роль державних органів влади в налагодженні і врегулюванні ділових контактів між українськими та міжнародними релігійними інституціями.