Контури ісламської політики нової адміністрації США - Швед, В. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2010)
УстаттіВ. Шведа «Контури ісламської політики нової адміністраціїСША» розглядаються стратегічні орієнтири ісламської політики нової адміністрації США, її завдання, основні напрямки тамеханізми. Ключові слова: ісламська політика, адміністрація США, ісламський світ, Близькосхідний регіон.