Міжвідомчі інформаційно-телекомунікаційні системи, як результат реалізації цільових програм щодо обміну інформаційними ресурсами між державними органами - Алексеєв, В.А.; Терещенко, В.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2009)
Проводиться аналіз детальної декомпозиції процесу обґрунтування потреб у технічних, програмних та фінансових ресурсах при створенні інтегрованих міжвідомчих інформаційно-телекомунікаційних систем у межах державних цільових програм для обміну інформаційними ресурсами між відомчими інформаційними системами зацікавлених відомств.-----------------------