Решение некоторых обратных задач теплопроводности для составной пластины с использованием псевдообратных матриц - Сергиенко, И.В.; Дейнека, В.С. (Доповіді НАН України, 2011)
Розглянуто питання використання псевдообернених матриць для ідентифікації за скінченне число арифметичних дій деяких параметрів стаціонарної задачі теплопровідності для складеної пластини.