Політика російського самодержавства щодо Римо-Католицької Церкви на Правобережжі України в 30-50-х роках ХІХ ст - Буравський, О.А. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2011)
У статті БуравськогоО.А. «Політика російського самодержавства щодо Римо- Католицької Церкви наПравобережній Україні в 30–50-х рр. ХІХ ст.» на основі архівних документів проаналізовано особливості секуляризаційної реформи, проведеної російським самодержавством щодо Римо-Католицької Церкви на Правобережній Україні в 30–50-х рр. ХІХ ст. Ключові слова: Римо-Католицька Церква, Правобережна Україна, римо-католицьке духовенство, російське самодержавство.