Некоторые подходы к моделированию цен в эколого-экономической системе - Григоркив, В.С. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Запропоновано нелінійні детерміновані та стохастичні двоїсті моделі міжгалузевого еколого-экономічного балансу відносно цін в екологічно збалансованій економіці. Для стохастичних моделей побудовано відповідні детерміновані еквіваленти.