Смешанный клеточный метод умножения матриц - Елфимова, Л.Д. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Запропоновано змішаний клітинний метод множення матриць, який сполучає метод Штрассена зі швидким клітинним методом множення матриць, взаємодія яких мінімізує на 25 % мультиплікативну та адитивну складності відомих алгоритмів матричного множення. Наведено оцінки обчислювальної складності клітинних аналогів зазначених алгоритмів, отриманих на основі змішаного методу.