Игровые задачи сближения для динамических процессов с импульсными воздействиями - Химич, А.Н.; Чикрий, К.А. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Розглядаються ігрові задачі з імпульсними та геометричними обмеженнями на керування гравців. До дослідження конфліктно-керованих процесів з розривними траєкторіями застосовується метод розв’язуючих функцій, що дає змогу отримати достатні умови закінчення гри за скінченний гарантований час.