Модели и информационные технологии для поддержки принятия решений при проведении структурно-технологических преобразований - Сергиенко, И.В.; Михалевич, М.В.; Стецюк, П.И.; Кошлай, Л.Б. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Розглянуто моделі, чисельні алгоритми, компоненти програмного та інформаційного забезпечення, призначені для підтримки прийняття рішень при визначенні заходів з енергозбереження. Для розв’язання оптимізаційних задач, які при цьому виникають, застосовуються сучасні методи негладкої оптимізації.