Подклассы разрешимых задач из классов задач комбинаторной оптимизации - Тимофеева, Н.К. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Наведено огляд відомих підкласів розв’язних задач із класів комбінаторної оптимізації. Для розв’язних задач комівояжера, розміщення об’єктів на заданій поверхні, задачі про призначення, кластеризації проведено аналіз зміни значень цільової функції на заданому упорядкуванні комбінаторних конфігурацій.