О задаче преследования в распределенных управляемых системах - Маматов, М.Ш.; Тухтасинов, М. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Розглянуто задачу переслідування в керованих системах параболічного типу без змішаних похідних зі змінними коефіцієнтами. Для вирішення цієї задачі застосовано метод кінцевих різниць. Отримано достатні умови для завершення переслідування.