Модификация метода комбинаторного отсечения в задачах оптимизации на вершинно расположенных множествах - Емец, О.А.; Емец, Е.М. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Розглянуто модифікацію методу комбінаторного відсікання для оптимізації на вершинно розташованих множинах, який дозволяє працювати з виродженими рішеннями допоміжних задач.Обґрунтовано вигляд нерівності–відсікання. Наведено ілюстративний приклад застосування методу.