Кирило Транквіліон-Ставровецький — чернігівський першодрукар - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2013)
Стаття присвячена життю та діяльності Кирила Транквіліона-Ставровецького, чернігівського першодрукаря.