Наш славетний земляк Лазар Баранович - Гірко, В. (Сiверянський лiтопис, 2013)
У статті аналізується постать уродженця Чернігівщини, церковно-політичного діяча та письменника, архієпископа Чернігівського Лазаря Барановича.