Олександр Федорович Кістяківський (1833 – 1885) - Половець, В. (Сiверянський лiтопис, 2013)
У статті досліджується життєвий і творчий шлях видатного українського вченого, юриста, історика і громадського діяча Олександра Федоровича Кістяківського.