Влияние инфекций нижнего отдела мочевых путей на патологические изменения в плаценте - Агабабов, Р.М.; Чурилов, А.В.; Кушнир, С.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Вивчено вплив інфекцій нижнього відділу сечових шляхів на патологічні зміни в плаценті. Виявлено високий показник запальних змін у послідах після перенесених інфекцій нижнього відділу сечових шляхів у сполученні зі статевими інфекціями.