Концентрация D-димера при нормальной беременности - Бешир, М. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті приведено результати дослідження концентрації D-дімера при нормальній вагітності по триместрам. Доведено, що застосування у якості критичного для розвитку венозних тромбозів і тромбоемболій рівня D-дімера менше за 0,5 мг/л неінформативно. Необхідно проведення крупних досліджень для виявлення критичних рівнів D-дімера, щоб виключити ризик венозних тромбозів і тромбоемболій в кожному триместрі вагітності.