Факторы риска в прогнозировании и диагностике пролапса гениталий - Довгалев, Р.В.; Бенюк, В.А.; Никонюк, Т.Р. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Проведено вивчення факторів ризику виникнення пролапсу геніталій у 120 жінок, прооперованих з приводу даної патології. Доведено значимість визначення факторів ризику щодо прогнозування і діагностики пролапсу геніталій у жінок репродуктивного і перименопаузального віку.