Перспективи використання сапропелю Чорного моря у медицині - Дюдюн, А.Д.; Федотов, В.П.; Горбунцов, В.В.; Поліон, Н.М.; Ягмур, С.С.; Горбунцова, В.І.; Ягмур, В.Б. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2011)
Показано необхідність та перспективи застосування чорноморських сапропелів у медицині. Визначено основні напрями дослідів у цій області.