Замершая беременность у женщин с железодефицитными состояниями на фоне угрозы прерывания, вопросы профилактики и лечения - Золотухин, Н.С.; Резник, М.А.; Догадайло, Н.А.; Гомон, Е.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У роботі наведено дані дослідження гематологічних показників периферичної крові та імунного статусу жінок з загиблим плідним яйцем. Згідно набутим результатам, запропоновано розглянути питання профілактики та лікування залізодефіцитних станів у даної категорії хворих.