Роль антиэстрогенов в оценке «уязвимости» гипоталамо-гипофизарно-яичниковой системы - Фролов, С.С.; Бусурин, М.Ю.; Чайка, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Під нашим спостереженням знаходилися 38 жінок у віці від 26 до 34 років з тривалістю безпліддя 3,84±1,20 років і виключеним або усуненим трубно-перітонеальним чинником. проведена стимуляція овуляції кломіфеном в дозі 50 мг/добу з 5-го по 9-й день циклу. 15,7% пацієнток в ході терапії відзначали побічні явища з боку органу зору – особи з гіпогонадотропними станами і гиперкортицизмом при нормальному базальному рівні естрадіолу