Коррекция нарушений менструального цикла при нейрообменно-эндокринном синдроме - Михайлюта, М.А.; Жесткова, И.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Обстежено 60 хворих з порушеннями менструального циклу при нейрообмінно-ендокринному синдромі. проведено лікування з використанням агоністів дофаміну (парлодел, достінекс) на тлі редукційної дієти; 20 хворим проведено патогенетично-симптоматичну терапію. Доведено ефективність використання агоністів дофаміну