Анализ уровней интерферона при нарушении инволюции матки - Чайка, В.К.; Морозова, Н.И.; Квашенко, В.П.; Морозова, Н.А.; Погребняк, Л.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Результати проведених досліджень свідчать, що у жінок з порушеннями інволюції матки в післяпологовому періоді рівень інтерферону (іФН) характеризується змінами: збільшення рівня сироваткового інтерферону. показники іФН-α та іФН-γ знижені, що свідчить про пригнічення іФН-синтезованої функції лімфоцитів.