Причины нарушения репродуктивной функции при аденомиозе - Рожковская, Н.Н.; Кобылянская, И.А.; Евдокимова, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Робота присвячена визначенню патогенетичних факторів порушення репродуктивної функції у жінок з аденоміозом. проведено ретроспективний аналіз клінічних даних і досліджень в репродуктивних клініках, і отримані дані про різні фактори, що впливають на розвиток безпліддя у пацієнток з аденоміозом та пошук шляхів поліпшення умов імплантації у таких жінок.