Хронические воспалительные заболевания женских половых органов как фактор бесплодия в браке - Грищенко, Н.Г.; Мерцалова, О.В.; Котлик, Ю.А.; Иванова, Т.Е. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Звіт надає сучасні літературні дані щодо різноманітних аспектів проблеми запальних хвороб жіночих статевих органів. Розглянуто деякі концепції набуття непліддя за цих патологій, наведено дані щодо чинників непліддя через хронізацію запальних хвороб.