Синдром «пустых» фолликулов - Рыбалка, А.Н.; Баскаков, П.Н.; Яковенко, С.А.; Литвинов, В.В.; Сулима, А.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті описано випадок розвитку синдрому «порожніх» фолікулів. проаналізовано фактори ризику та профілактичні заходи щодо уникнення розвитку даного синдрому. Намічені основні напрямки лікувально- діагностичних заходів у жінок із зазначеним ускладненням допоміжних репродуктивних технологій.