Случай оперативного родоразрешения у беременной после лапароскопической консервативной миомэктомии в анамнезе - Пругло, А.К.; Полищук, В.В.; Могоровская, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті представлено клінічний випадок розродження пацієнтки з рубцем на матці після лапароскопічної консервативної міомектомії без ушивання матки. продемонстровано ризик розриву матки при даному стані, обґрунтованість відмови від спроби вагінальних пологів і планового кесарева розтину.