Аналіз впливу мотивуючих факторів на результати діяльності машинобудівних підприємств - Войнаренко, М. П.; Гребінська, С. І. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті обґрунтовано вибір інструментарію факторного аналізу для оцінки впливу мотивуючих чинників на результативні показники діяльності машинобудівних підприємств. Розраховані коефіцієнти кореляції для досліджуваних підприємств. Встановлена ступінь зв’язку факторів з результативним показником.