Роль конвергенції та реструктуризації підприємств у процесі антикризового управління - Власов, В. Д. (Вісник економічної науки України, 2012)
Розглянуто процеси конвергенції та реструктуризації підприємств що функціонують в умовах антикризового управління, жорстокої конкуренції та корупції на ринку України. Розкрито різні комбінації реструктуризації підприємств та вплив стейкхолдерів на процес впровадження перспективних напрямків розвитку та захисту від небажаних та протиправних поглинань.