Влияние острой гипоксии на состояние системы протеолиза в базальных ядрах головного мозга - Сопова, И.Ю. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Досліджено вплив гострої гіпоксії на стан системи протеолізу в базальних ядрах мозку щурів. Показано, що за гострої гіпоксії спостерігається зростання активності фібринолізу та протеолізу в досліджуваних структурах мозку.