Обґрунтування доцільності застосування системного підходу до управління об’єктами промислової власності - Карнаух, К. В. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті розглянуто сутність управління об’єктами промислової власності, системного підходу та принципів системності, проаналізовано застосування системного підходу до управління об’єктами промислової власності, зокрема, досліджено параметри «входу», «виходу» та процесу перетворення ресурсів в готову продукцію.