Сутність та зміст розвитку організаційно – правових форм великих промислових підприємств - Колосок, В. М. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті досліджено теоретико-методологічні питання стратегічного управління промисловими підприємствами України. Представлені результати дослідження сутності та змісту розвитку організаційно-правових форм великих промислових підприємств.