Матеріальне стимулювання трудової діяльності на підприємствах електроенергетики - Костін, Д. Ю. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті визначено недоліки у системі матеріального стимулювання на підприємствах електроенергетики. Обґрунтовано теоретико-методологічних засади удосконалення системи матеріального стимулювання трудової діяльності на підприємствах електроенергетики. Визначено напрями підвищення ефективності матеріального стимулювання на підприємствах електроенергетики.