Вплив підходів стратегічного управління на формування основних завдань суб’єкта господарювання - Ткаченко, А.М.; Сомов, Д.О. (Вісник економічної науки України, 2012)
В статті досліджено вплив теоретичних положень основних наукових підходів до стратегії на механізми утворення конкурентних переваг організації. З’ясовані межі застосування основних шкіл стратегії. Запропоноване уточнення змісту терміну стратегії з позицій ресурсного підходу до стратегічного менеджменту.