Розвиток страхового ринку в регіонах України - Рядно, О.А.; Рибальченко, Л.В. (Вісник економічної науки України, 2012)
На основі показників фінансової діяльності страхових організацій по окремих регіонах України проаналізовано розвиток українського страхового ринку у регіональному аспекті. За допомогою методу модифікованої головної компоненти побудовано узагальнений показник розвитку страхування в регіонах країни за 2008–2010 роки.