Геофізичні методи у дослідженнях дна Світового океану (до 85-річчя С.Т. Звольського) - Половка, С.Г. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2010)
В статті висвітлено роль геофізичних методів дослідження донних осадів у розвитку нових напрямків у морській геології через наукові напрцювання доктора геолого-мінералогічних наук С.Т. Звольського.