Использование смеси фрисолак Gold 1 в питании детей первого года жизни и формировании адекватного иммунного ответа - Лагунова, Н.В.; Моцарь, В.В.; Машковская, Д.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті проведено аналіз результатів клінічного дослідження молочної суміші Фрісолак Gold 1 у дітей з спадковою схильністю до алергічних захворювань. Дослідження довело, що раннє вигодовування сумішшю з пребіотиками має пролонговану дію і ефект зниження захворюваності на інфекційні та алергічні захворювання.