Результаты рентгенологического исследования костной ткани пародонта в ретенционном периоде ортодонтического лечения - Романенко, И.Г.; Вагин, П.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Метою даного дослідження було вивчення стану кісткової тканини пародонту в ретенційному періоді ортодонтичного лікування і стимулювання процесів остеосинтезу шляхом застосування лікувально-профілактичного комплексу фармако-фізіотерапії для підвищення ефективності ортодонтичного лікування та профілактики рецидиву.