Влияние на нервную систему человека курсового воздействия эфирным маслом котовника кошачьего - Тонковцева, В.В.; Ярош, А.М. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Курсова дія ЕО м’яти котячої (Nepeta cataria L.) підсилює позитивну психоемоційну реакцію на одиничну аромапроцедуру, підвищує розумову працездатність і рухливість нейром’язових процесів.