Магнитно-резонансная визуализация неврологических проявлений остеохондроза пояснично-крестцового отдела позвоночника - Цехла, А.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Використані результати і проведений аналіз магнітно-резонансної томографії 290 хворих поперекового остеохондрозу з неврологічними ускладненнями (105 хворих - радикулоишемия, 185 хворих - корінцевий і рефлекторний синдроми). Продемонстрована висока діагностична цінність методу у визначенні локалізації поширення гриж міжхребцевих дисків поперекової локалізації і встановлення причин, що призводять до появи радикулоишемий дискогенного походження.