Способы диагностики местного гипертензионно-ишемического синдрома у пациентов с ожогами конечностей - Ткач, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Робота прісвячена проблемам діагностики і лікування місцевого гипертензівного ішемічного синдрому у 13 пацієнтів з опіками кінцівок.