Сывороточные уровни резистина и ремоделирование сердца у пациентов с метаболическим синдромом в сочетании с различными вариантами сердечно-сосудистой патологии - Стилиди, М.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Робота присвячена вивченню впливу змін сироваткових рівнів специфічного гормону жирової тканини резістіна, на процеси ремоделювання серця у хворих метаболічним синдромом в поєднанні з різною кардіоваскулярної патологією. Виявлено взаємозв’язки між концентрацією резістіна сироватки та структурно-функціональним станом міокарда у пацієнтів з метаболічним синдромом.