Перспективи розвитку наукових парків як елементів інфраструктури інноваційного підприємництва в Україні - Ляшенко, В.; Землянкін, А.; Підоричева, І.; Бережна, Т. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті обґрунтовано необхідність розвитку наукових парків в національних умовах. Розроблено поетапний підхід до формування мережі наукових парків на прикладі Донецького регіону з використанням механізму франчайзингового тиражування. Запропоновано впровадження в практику регіонального розвитку системи «інноваційного ліфта», що об’єднує наукові парки, бізнес-інкубатори та індустріальні парки.