Кореляція державних програм розвитку села і реальних проблем дрібних селянських господарств - Куліш, І. (Вісник економічної науки України, 2012)
Здійснено аналіз причин неспроможності вирішення основних проблем дрібних селянських господарств державними програмами розвитку села, подано рекомендації щодо механізмів подолання занепаду.