Оцінка стану дієвості механізму взаємодії суб’єктів соціально-трудових відносин - Шемяков, О. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті надано оцінку стану дієвості механізму взаємодії суб’єктів соціально-трудових відноси, визначено чинники, що впливають на ефективну роботу елементів системи соціального діалогу.