Соціальні та економічні аспекти функціонування корпорацій - Хімченко, А. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті досліджується сутність корпоративної соціальної відповідальності та її зв`язок із сукупним соціальним та сукупним економічним потенціалом.